Smartlog v3 » Surfer ser på sites » Tenerife fristelser
Opret egen blog | Næste blog »

Surfer ser på sites

Reklameblog

Tenerife fristelser

16. Sep 2010 20:19, surfer

Min kone var ikke et sekund i tvivl, da vi kom til at tale om, hvor vores næste ferie skulle gå hen. Hun ville på ferie på Tenerife, og hvis jeg ellers havde haft noget imod det, havde jeg med garanti alligevel ikke fået min vilje.

Hendes fasthed i beslutningen hang sammen med, at hendes gode veninde flere gange har været på rejser til Tenerife sammen med sin mand, og hun er meget begejstret for den smukke vulkanø i Atlanterhavet. Hun har overfor min kone grundigt beskrevet det fantastiske vulkankrater og Spaniens højeste bjerg, Teide, og nu synes min kone altså, at det er på tide selv at opleve det.

Ganske vist har jeg holdt ferie på Tenerife tidligere, men det er mange år siden, så jeg har intet imod at gense øen. Min kone og jeg har det sådan, at vi foretrækker at holde ferie i Spanien, og vi har gennem årene været på adskillige tilbud rejser til Spanien.

Det er dog først de senere år - efter at vi ikke længere skal have børn med - at vi har kastet os ud i alt for lange flyrejser. Men for fire år siden valgte vi så at holde en billig ferie på Gran Canaria, og det var så stor en succes, at vi også de følgende to år valgte rejser til Gran Canaria i vores sommerferie.

Sidste år holdt vi en dejlig og afslappende ferie på Costa del Sol, og nu er turen altså efter min kones beslutning kommet til en ferie på Tenerife.

Tags

Arkiv